Word lid van RC Beernem

Met de mannelijke seniorenploeg (+18) kan je al vanaf 17 jaar meetrainen. Met goedkeuring van de ouders of voogd mag je ook wedstrijden meespelen.

Vanaf september 2019 is er ook een jeugdwerking van 7 tot 12 jaar. Vind hier meer info over onze jeugdwerking.

Ook RugbyFitters en steunende leden zijn welkom om mee te bouwen aan onze club. RugbyFitters genieten dezelfde status als de spelers met het verschil dat zij enkel aan de conditietraining deelnemen en geen competitie spelen. Meer informatie over RugbyFit vind je hier.

Zo word je lid.

1) JOUW GEGEVENS
We hebben je gegevens nodig alvorens je eens komt proberen. Geef deze door via dit online formulier.

2) PROBEER HET UIT (SPELERS, JEUGD, RUGBYFITTERS)
Je kan vrijblijvend 3 trainingen meevolgen. Zie hier de kalender

3) MEDISCH ATTEST (SPELERS, JEUGD)

Om als speler lid te worden vragen we je om op controle te gaan bij een arts. Die dient het medisch formulier in te vullenBezorg deze aan Secretaris Mano Herrebaut: Waterstraat 12, 8730 Beernem, tel.: +32 498 50 55 12, mano@rugbyclub-beernem.be. Het medisch attest moet elke 2 jaar vernieuwd worden, vanaf 35 jaar moet dit elk jaar gebeuren.

4) BETAAL
U schrijft voor het seizoen 2019-2020 €195, €95, €75 of €30 over op de rekening van Rugbyclub Beernem met de vermelding van je naam en familienaam. IBAN BE88 6528 4760 1341. Voor 31 juli 2019 betaal je als speler €180.

MEMBERS ONLY
U krijgt toegang tot een
gesloten facebookgroep. Daarop vind je de meest actuele info sta je in rechtstreeks contact met andere leden.

TEAMMANAGEMENT (SPELERS)

Je wordt toegevoegd aan onze sporteasy account. Hierop kunt u uw aanwezigheid op trainingen, wedstrijden en evenementen bevestigen. Meer info over het gebruik ervan?

Vind de app hier

Inschrijvingsformulier

Medisch attest

Sporteasy