Intens sporten bij RC Beernem

Rugby is een intense sport die ook naast het veld hard beleefd wordt in een unieke internationale rugbygemeenschap. Kom vrijblijvend proberen. Met onze senioren kan je meespelen vanaf 18 jaar. Voor je het weet wil je geen enkele wedstrijd meer missen.

Onze jeugdwerking heeft ploegen voor U8, U10, U12, U14 en U16. Vind hier meer info over onze jeugdwerking.

Ook RugbyFitters en steunende leden zijn welkom om mee te bouwen aan onze club. RugbyFitters genieten dezelfde status als de spelers met het verschil dat zij trainen zonder contact en geen competitie spelen. Meer informatie over RugbyFit vind je hier.

Zo kan je proberen

1) CONTACTEER ONS

Stuur een berichtje naar mano@rugbyclub-beernem.be,  0498 50 55 12 of via onze sociale media kanalen.

2) DEEL JE GEGEVENS

We hebben jouw gegevens nodig voor de verzekeringen. Geef deze door via dit online formulier.

3) PROBEER HET UIT (SPELERS, JEUGD*, RUGBYFITTERS)
Je kan met een GRATIS TRY-OUT LICENTIE 1 maand gratis proberen. Trainingen zijn op woensdag en vrijdag. Jeugd traint op vrijdag. Zie hier de kalender

Zo schrijf je in

1) MEDISCH ATTEST (SPELERS, JEUGD)

Om als speler lid te worden vragen we je om op controle te gaan bij een arts. Die dient het medisch formulier in te vullen.  Bezorg deze aan Secretaris Mano Herrebaut: Waterstraat 12, 8730 Beernem, tel.: +32 498 50 55 12, mano@rugbyclub-beernem.be.

• Onder 14 jaar éénmalig
  • Vanaf 14 jaar moet het attest elke 2 jaar vernieuwd worden
  • Vanaf 35 jaar moet het attest elk jaar vernieuwd worden

2) BETAAL
Je schrijft het lidgeld voor het seizoen 2021-2022 over op de rekening van Rugbyclub Beernem met de vermelding van je naam en familienaam  (+ naam kind). IBAN BE88 6528 4760 1341.

• Senioren: €195
  • U14: €125
  • U8, U10, U12: €95
  • RugbyFit/Touch: €75
  • Steunend lid: €35

Communicatie

Je krijgt toegang tot een gesloten facebookgroep. Daarop vind je de meest actuele info sta je in rechtstreeks contact met andere leden. Ouders worden ook toegevoegd aan een whatsapp groep voor de meest actuele info.

Ledenbeheer

Je wordt toegevoegd aan onze twizzit ledenbeheersysteem. Hier kunt u uw aanwezigheid op trainingen, wedstrijden en evenementen bevestigen, beheren en opvolgen.

Vind de app hier

Schrijf hier in om te proberen

Medisch attest

Twizzit Ledenbeheer