Word lid van RC Beernem

Lid zijn van RC Beernem betekent deel uitmaken van een unieke club met stevige toekomstperspectieven op en naast het veld. Rugby is een intense sport die op een kenmerkende respectvolle manier beleefd wordt. We bieden het kader om sportief te ontwikkelen en samen met het team te groeien in competitie en terwijl een ton plezier te beleven.

Met de mannelijke seniorenploeg (+18) kan je al vanaf 16 jaar meetrainen. Met goedkeuring van de ouders mag je van 17 jaar ook meespelen met hen. Wij hebben vanaf september 2019 ook een jeugdwerking van 7 tot 12 jaar. Vind hier meer info over onze jeugdwerking.

Ook RugbyFitters en steunende leden zijn welkom om mee te bouwen aan onze club. Zij genieten dezelfde status als de spelers met het verschil dat zij enkel aan de conditietraining deelnemen en geen competitie spelen. Meer informatie over RugbyFit vind je hier.

Zo word je lid.

1) JOUW GEGEVENS
We hebben je gegevens nodig alvorens je eens komt proberen. Geef deze door via dit online formulier.

2) PROBEER HET UIT (SPELERS, RUGBYFITTERS)
Je kan vrijblijvend 3 trainingen meevolgen. Zie hier de kalender

3) INSCHRIJVINGSFORMULIER
Bezorg je ingevuld inschrijvingsformulier aan Secretaris Ruben Strobbe: Stationsstraat 29, 8730 Beernem, tel.: +32 478 96 08 24, ruben@rugbyclub-beernem.be

4) MEDISCH ATTEST (SPELERS)

Om als speler lid te worden vragen we je om op controle te gaan bij een sportarts. Die dient het medisch formulier in te vullen. Dit dient elke 2 jaar gebeuren. Vanaf 35 jaar elk jaar.

5) BETAAL
U schrijft voor het seizoen 2018-2019 €140, €75 of €30 over op de rekening van Rugbyclub Beernem met de vermelding van je naam en familienaam. IBAN BE88 6528 4760 1341

MEMBERS ONLY
U krijgt toegang tot een
gesloten facebookgroep. Daarop vind je de meest actuele info sta je in rechtstreeks contact met andere leden.

TEAMMANAGEMENT (SPELERS)

Je wordt toegevoegd aan onze sporteasy account. Hierop kunt u uw aanwezigheid op trainingen, wedstrijden en evenementen bevestigen. Meer info over het gebruik ervan?

Vind de app hier

Contacteer ons indien u meer vragen heeft.

Inschrijvingsformulier

Medisch attest