Word sponsor van RC Beernem

Onze onderbouw (U8 tot U16) hebben tenues en trainingsmateriaal nodig en de bovenbouw (senioren en RugbyFit) zijn na de cyclus van 2 seizoenen ook aan vernieuwing toe.

Als ambitieuze club willen we duurzame partnerschappen aangaan. We weten dat sponsoring  hoofdzakelijk goodwill is maar we willen voldoende ROI creëren voor onze partners. Voor een stuk in natura maar vooral door uw bedrijf zichtbaar te linken aan onze groei.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de onderbouw en/of de bovenbouw te sponsoren.

Bij een combinatie willen we een korting voorzien. Elke rangorde heeft een beperkt aantal mogelijke sponsors zodat we elk engagement voldoende kunnen servicen.

Voorstellen op maat of natura zijn mogelijk.

Sponsoring seizoenen 2021-2022 en 2022-2023

Vind in deze tabel de sponsorpakketten voor de komende 2 seizoenen. We sluiten deze overeenkomsten af voor augustus 2021. De nieuwe samenwerkingen starten vanaf dan.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info en een voorstel op maat!

#RCBeernem  #letsmakethishappen

info@rugbyclub-beernem.be  |  Tel.: 0486 21 39 40