Uw kind wordt rugbyspeler bij Rugbyclub Beernem.

Na 3 jaar stevig aan de omkadering van de club te hebben gewerkt starten we op de startdag op donderdag 15 augustus 2019 het seizoen met een jeugdwerking. Voorlopig ligt de focus op de "Rugbycubs" van Beernem, meisjes en jongens van 7 tot 12 jaar. Eens die groep groeit en meer coaches gevormd zijn volgen de hogere leeftijden.

Wat houdt rugby in voor uw kind?

Rugby is een intense sport, dat is zeker. Dat maakt het ook zo plezant. Maar onder de 12 jaar zetten we vooral in op de basisbeginselen van de sport. Balvaardigheid, pass, tackle, op een veilige manier rugby spelen...

Bovenal willen we de existentiële waarden van de sport meegeven die ze ook helpen in het dagelijkse leven. De intensiteit en gedrevenheid volgen automatisch.

• Respect – voor elkaar, tegenstander, scheidsrechter, materiaal, vrijwilligers in de club
  • Discipline – op tijd komen, naar de training komen, je houden aan de ploegafspraken
  • Fair-play – speel eerlijk volgens de regels van het rugbyspel
  • Passie – beleef je sport op en vooral ook naast het veld, deel je ervaring met anderen
  • Vriendschap – rugby is de ploegsport bij uitstek, steun je ploegmaten ten alle tijden

Dit willen we vooral bereiken door veel plezier in training en spel te steken en de waarden zelf te beleven in onze werking.

Bekijk volgende links voor info en inspiratie

Rugbycubs Beernem Praktisch

• Training elke vrijdag in het Bargepark van 18u30 tot 19u30. De Bar is open tijdens de training voor ouders die wachten.
  • De kinderen kunnen 3 trainingen gratis proberen, tijdens die 3 trainingen zijn ze volwaardig verzekerd.
  • Wedstrijden worden gespeeld in tornooivorm en gaan meermaals per jaar door op diverse clubs.
  • Lidgeld bedraagt €95 voor een gans jaar. Daarvoor krijg je
    • Verzekering
    • Clubkousen
    • Speelshirt
    • Korting op clubactiviteiten en kleren

Ontdek hier de 4 simpele stappen om volwaardig lid te worden van RC Beernem.

Contacteer ons voor meer info of een try-out!

Voorzitter & Jeugdcoördinator

Johannes Mortier